Schoonmaken van onze straat

Misschien is het u opgevallen dat onze straat al enige tijd niet altijd even schoon erbij staat. Dit komt omdat we voor een deel natuurlijk last hebben van de vele bezoekers op een dag die soms ongewenste voorwerpen achterlaten. Echter, ook de schoonmaakdienst van de Gemeente Rotterdam is de laatste maanden iets minder efficient. Het bestuur wist de informatie in te halen dat door gebrek aan personeel de schoonmaakvoertuigen doorgaans zonder veegploeg verkeren. Het vuil dat anders de straat op gekeerd wordt, wordt nu niet meer meegepakt. De Gemeente is wel bezig hier verbetering aan te brengen.

Het bestuur is wel ervan op de hoogte dat enkele bewoners het heft in eigen handen nemen en regelmatig met handschoenen en gereedschap erop uit gaan om groot en klein vuil te verwijderen. Bij dezen willen we de harde werkers nog eens extra bedanken voor hun inzet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *