Collega’s gezocht voor het bestuur

Het huidige vierkoppig bestuur zoekt nieuwe collega bestuursleden om het team te versterken.

De komende jaren moeten er in onze VvE een aantal belangrijke beslissingen worden genomen met betrekking tot verduurzaming en groot onderhoud. Dat vraagt een goede voorbereiding en begeleiding, dat kost tijd en energie. Bovendien heeft Wil Chaulet die heel veel jaren met grote toewijding onze VVE als zeer actieve voorzitter heeft bestuurd te kennen gegeven na de komende ALV te willen stoppen om eindelijk van zijn welverdiend pensioen te kunnen genieten. Kortom, extra handjes en hoofdjes zijn nodig om de taken goed te verdelen. 

Je zal je misschien afvragen of je geschikt bent. Het is handig om enig verstand van financiën en onderhoud te hebben. Maar in een meerkoppig bestuur hoeft niet ieder bestuurslid op elk onderdeel even deskundig te zijn. Misschien heb jij wel heel ander talent of kennis dat perfect aanvullend ingezet kan worden.   

Het klopt dat je als bestuurslid best veel vrije tijd besteed in het uitoefen van je functie. Maar een bestuursfunctie binnen je VvE doe je ook vooral voor jezelf. Je bent tenslotte eigenaar en of bewoner in ons complex en hebt een direct belang bij een goede en gezonde VvE en prettig woonklimaat.

Bovendien is het enorm leuk en interessant om het gebouw waarin je woont op een andere manier te leren kennen. Het is een mooie oude dame op een unieke en mooie plek in het centrum van Rotterdam en dat willen we graag zo houden. Geïnteresseerd, overtuigd, vragen  of twijfel. Maak een afspraak met het bestuur of een van de leden.  We willen je graag over de streep trekken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *