Dringend gezocht: nieuwe bestuursleden

Ook via deze weg willen we u laten weten dat het bestuur nog steeds op zoek is naar versterking voor de komende periode. Zoals u misschien hebt gelezen hebben 2 bestuursleden recent afscheid genomen, en zijn we dus op zoek naar minimaal 2 nieuwe bestuursleden om weer op 5 leden uit te komen.

Vanwege het digitaal vergaderen en de mogelijkheid om vooraf te stemmen, moeten deze keer kandidaat bestuursleden vooraf bekend gemaakt worden. Als u dus misschien nog aarzelt om zich te melden, is nu het moment om in actie te komen!

Graag staan we ook klaar om vooraf kennis te maken en te vertellen over hoe we te werk gaan. Qua inspanning moet u denken aan ongeveer 1 vergadering per maand á 2 uur in de avonduren. Daarboven op komt nog de tijd voor het uitvoeren van kleinere of soms ook grotere taken. En alhoewel we ook wel formeel rollen hebben toegekend, werken we in de praktijk ook veel met taakverdeling naar gelang persoonlijke interesses, ervaring en beschikbare tijd. De ene maand is wat drukker dan de andere, bijvoorbeeld als er een project loopt of in aanloop naar de ALV.

We hopen dat er toch nog enthousiastelingen te vinden zijn! Uiteindelijk gaat het erom om ons gebouw leefbaar en aantrekkelijk te houden. Hoe meer mensen eraan meewerken, hoe beter het resultaat zal zijn!

Reageren kan door simpelweg te mailen naar bestuur@noordmolenwerf.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *