ALV gepland voor 16 september

Met de versoepelingen van de Corona maatregelen die begin juli bekend gemaakt zijn is het mogelijk om vanaf september een ALV te houden. De volgende ALV is ingepland voor 16 september om 19:30 uur en zal plaats vinden in het Denksportcentrum de Lombard aan de Lombardkade 28. Het kerkgebouw waar we de afgelopen jaren in hebben vergaderd is helaas niet meer beschikbaar voor onze vergaderingen.

Vanwege de Corona maatregelen is er beperkte capaciteit in het Denksportcentrum. Het bestuur verwelkomt graag 1 eigenaar per appartement. Daarnaast hebt u uiteraard de mogelijkheid om een machtiging mee te geven aan uw buurman of een bestuurslid. Zoals gebruikelijk verzoeken we u ook als u niet aanwezig kunt zijn in ieder geval de machtiging af te geven in verband met het minimum aantal stemmen dat aanwezig moet zijn op de vergadering. Er ontstaan extra kosten als we het minimum aantal niet halen en een tweede vergadering moeten organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *