Glasvezel op komst

communication, speed, data, internet, connection, glass fiber lamp, star, effect, lamp, light effect

Recentelijk heeft onze voorzitter een team van KPN opgemerkt dat in onze straat allerlei metingen ging doen. Desgevraagd werd te kennen gegeven dat het om voorbereidingen gaat voor de aanleg van glasvezel in onze straat.

De postcode check op de website van KPN bevestigt dit, maar geeft helaas ook geen precieze data.

Voor glasvezel zal een nieuwe aansluiting naar een ieder appartement gelegd worden, deze komt naast de bestaande telefoon en kabeltelevisie aansluiting. De aansluiting is gratis, maar ieder eigenaar zal apart moeten instemmen en toegang tot zijn woning moeten bieden. KPN gaat u hierover te zijner tijd benaderen. De 4 stappen tot glasvezelaansluiting legt KPN hier uit.

Het bestuur adviseert om in ieder geval de aansluiting te laten leggen, ook als u er (op dit moment) geen gebruik van wilt maken. Dan houdt u (en bewoners na u) altijd de opties om er later nog gebruik van te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *