Ons appartementengebouw is aangesloten op Stadsverwarming en beschikt daardoor over een collectieve CV installatie. De gehele installatie en alle transportleidingen, tot aan de thermostaatknop is eigendom van de VvE.

Uw verbruik wordt jaarlijks (meestal juni of juli) opgenomen en verrekend door onze beheerder VT2000. Sinds de winter van 2012 wordt het verbruik van de verwarming digitaal vastgesteld en per telefoon doorgegeven aan:

Ista Nederland B.B.
Nieuwpoortweg 11
3125 AP Schiedam
Telefoon: 010-2455700

U kunt zelf de meterstand per radiator aflezen door op het knopje te drukken. Ook kunt u op de website van ISTA of via de ISTA app u actueel verbruik inzien. Hiervoor dient u een account aan te maken.

In geval van verhuizing worden de meterstanden tussentijds opgemeten. U dient daarvoor contact op te nemen met Ista.

Bij reparatie en vervanging van radiatoren dient u volgt te handelen:

  • Werkzaamheden dienen door een erkende installateur te worden verricht. In verband met gevolgen voor de overige bewoners moeten werkzaamheden bij VVE Diensten worden aangevraagd. De werkzaamheden zullen worden verricht door SvdW (Sonny van der Waal), Rotterdam, 06-31993941 i.v.m. diens bekendheid met de situatie. Eventueel kan ook gekozen worden voor Technisch bureau Verwaal BV (010 4090101).
  • Ista Nederland B.V. dient geïnformeerd te worden om de meterstanden op te nemen en om eventueel nieuwe meters te plaatsen.
  • Bij wijziging c.q. vervanging van uw leidingen dient VT2000 te worden ingelicht. Het inlichten is nodig, omdat meestal bij dergelijke werkzaamheden de afsluiters of pompen in het ketelhuis moeten worden uitgezet.
  • Bij (tijdelijke) afsluiting van de collectieve C.V.-installatie dient u of de installateur minimaal 48 uur van tevoren via het bestuur de medebewoners van het eventuele ongemak te informeren over datum en duur. Stuurt u hiervoor een mail naar VT2000 beheerteam6@vt2000.nl.

Wij vragen u om werkzaamheden aan der verwarming bij voorkeur in de warme maanden te plannen. Indien de werkzaamheden in een koude periode vallen, dienen deze in ieder geval na 9 uur uitgevoerd te worden. Dit zodat bewoners in de ochtend nog hun huis kunnen opwarmen.